Fler nyheter

Fler nyheter

Fler nyheter

Fler nyheter

25 mars  Igår skrev jag att Safira nu är riden för första gången. Och idag reds hon ut! Fortfarande tar hon allt som har med inridning att göra som om det var helt naturligt för henne att vara ridhäst. Och något som gladde oss oxå var att hon själv gick över i tölt några steg (på lång tygel såklart). Ska berätta varför just det gjorde oss så glada nästa vecka.

24 mars Disa och Safirs dotter Safira är nu riden för första gången. Och det var bara att rida. Skönt när det är så okompicerat. Under hennes första fyra år har allt varit enkelt med henne!

15 mars  Äntligen finns bild på alla färger som vi tagit fram med hjälp av Er på Denni Designs schalocker: Nu finns elva färger: svart, brunt, marinblått, grått, mörkrött, orange, grönt, vinrött, vitt, rosa med rosa detaljer och rosa med silver/ljusgråa detaljer!. Schalocken passar de flesta sadlar. Kika gärna här för att se bild på alla härliga färger:

14 mars I hela 16 år har jag haft privatlektioner hemma på Lindnäs. Först några år på helgerna och sedan 2008 (dvs i 13 år) på torsdagar och fredagar. Denni och jag har nu funderat och har kommit på några nyheter som vi planerar att lansera när pandemin har lämnat oss alla. Det känns riktigt spännande och roligt!

19 februari  Igår fotade vi Freyja, Týri och Saedis. Freyja fotades även i förrgår. Kameran är knäpp och fokuserar inte. Ska kontakta återförsäljaren. Týri fick såklart bara gå lugnt fram och tillbaka en gång. Han var så duktig och är söt som socker. Freyja fick jobba lite mera och blev bara bättre och bättre. Min Saedis tyckte att Denni var väldigt krävande. Vilket han är när man jämfört med mig. Ska bli roligt att rida Saedis idag och känna om det är lite mer fart under hovarna. Alla tre är underbara<3 <3<3 Gladast av att se Týri och just nu känns det hoppfullt!

11 februari  Týri har nu varit igång i drygt en månad och det går jättebra! Vi är så glada för det. Håll tummarna för att det fortsätter att gå bra för Týri<3

10 februari  Idag firar vi 20-årig bröllopsdag<3 Planen var att fira denna dag på Island där vi blev ihop för 29 år och 13 dagar sedan. Den planen gick i stöpet reda förra sommaren. Under hösten trodde vi att vi kanske kunde fira i snön i de svenska fjällen (där de ena av oss aldrig varit och de andre för 36 år sedan) - den planen försvann i oktober.  Kvar idag fanns Malmköping. Så vi firar i vår stad. Mamma/svärmor har överraskat med leverans av trerättersmiddag inkl allt <3 - inhandlad och överlämnad av syster/svägerska <3. Dagen startade med sovmorgon (för den ena), brasa och tidningsläsning, utflykt till Malmköpings slalombacken som vi senast besökte för 15 år sedan (det är ju ändå drygt 4 km dit) och nu blir det middag. Och hur är livet tillsammans efter snart 30 år: det går upp och det går ner och sen går det upp igen<3

8 februari Nu har pressmeddelandet kommit:

28 januari  Vi är inbjudna till Hästföretagrforum på Scandinavium den 1 april!

Vilket ridväder! Vi har haft två underbara riddagar i strålande sol, snö och minusgrader. Det är då man tror på riktigt att man kan rida. Alltså när hästen dansar fram på det magiska underlaget och vädret är galet fint! Denni rider Freyja och Týri, dvs dotter och fader och jag rider systrarna Sjódis och Saedis.

27 januari  Nu finns alla torsdagslektioner (och en onsdag) ifyllda under fliken “Utbildning” - “Lektionstider”. Kolla att din tid/tider stämmer - mejla mig direkt annars.

25 januari  Fantastisk och enormt lärorik dag. Ridit lektion för professor Eyjólfur Ísólfsson. Våra partners idag var Freyja, Týri, Sjódis och Saedis. Tusen tack till våra älskade hästar och tusen tack till bäste Eyjólfur!

21 januari  Oj, oj mina fantastiska elever ska träna i vår: två fredagar med 20 anmälda och en torsdagseftermiddag/kväll med 15 anmälda! Tacksam över att jag har mina härliga elever och mitt underbara arbete. Inne på år 39 nu! Nästa år är det 40-års jubileum<3

15 januari - nu finns Månadens tips för januari under fliken “Månadens tips”.

15 januari  Nu finns vintern och vårens utbildningsdatum under fliken “Utbildning” - “Utbildningsdatum”. Rider du lektion här på Lindnäs och inte fått mejlet med de nya datumen - mejla mig bums.

14 januari Nu blir det  en extra kursdag på lördag den 16 januari eftersom kursen på trettondagsafton och trettondagen tyvärr blev inställd. Våra ridhästar är igång igen efter den sköna höstvilan. De känns pigga och fräscha! Vi är snart klara med Denni Designs nya kontor/lager i huset. Fattas bara ett skåp och några extra hyllplan. Vi är supernöjda! Har tragglat på med kartonger på gästsängen i flera år.

Tillagd i varukorgen